T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / FELAHİYE - Felahiye Şehit Bekir Erciyes Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Felahiye Şehit Bekir Erciyes Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Adres
Kale Mahallesi Eski Belediye Meclis Üyesi Metin Balkaya Cad. No 20 Felahiye/KAYSERİ
Vizyon
Güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü,hoş görülü,sevgi ve saygı temeline dayalı,kaliteli hizmet veren ve verdiği tüm hizmetlerde örnek öğretmenevi olmak.
Misyon
Başta öğretmenlerimiz olmak üzere,Milli Eğitim Bakanlığı,Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu merkez ve taşra teşkilatı personeli ile tüm kamu personelinin,güvenli ve huzurlu bir ortamda birbirleri ile kaynaşmasını ve dayanışma içinde olmalarını,sosyal ve moral ihtiyaçlarının giderilmesini,mesleki ve kültürel gelişmelerini ve hizmet içinde ortaya çıkan eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamaktır.
Otel Odası :2
Öğretim Şekli :
Kaloriferli
İl merkezine ulaşım minibüslerle yapılmaktadır.
İl merkezine 60 km uzaklıktadır.İlçe merkezinde bulunmaktadır.